BROOD2DAY

BROOD2DAY Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 28 beoordelingen
11 jul 2021 om 15:56 Verkeerde bestelling gekregen.
27 jun 2021 om 13:32 sandwich was bijzonder lekker. Bij bestellen werd een bezorgtijd van 40 minuten aangegeven, na bestelling werd dit gewijzigd naar 77 minuten! U|iteindeijk anderhalf uur moeten wachten.
17 jun 2021 om 18:39 Al voor de 2de keer de koffie door de hele tas heen.
10 jun 2021 om 14:14 Koffiebeker lag om en 50% door mijn tas.
1 jun 2021 om 9:47 Eten was lekker, helaas geen bestek en servetjes.
27 mei 2021 om 15:27 2 happen van mij broodje carpaccio genomen en toen weggegooid, volgens mij was er iets niet meer goed
25 feb 2021 om 14:54 A bit too long with the delivery when the order was relatively simple
21 feb 2021 om 15:19 Carpaccio was niet lekker. Zat geen truffelmayonaise op de wrap carpaccio, terwijl we dit wel bij opmerkingen erbij hadden geschreven. Het warme broodje kip was er sompig. Bestel hier nooit meer.
11 feb 2021 om 14:12 Zeer lekker! Alleen als je dan vraagt om "een eitje" bij je broodje en je krijgt serieus slechts 2 dunne plakjes ei op je baguette dan is dat wat sneu. Maar om daar nou een negatieve review op achter te laten vind ik ook weer jammer, dus dikke p
6 jan 2021 om 13:54 Lekkere broodjes!
4 jan 2021 om 17:00 Redelijke kwaliteit wraps! Jammer dat er qua vulling niet meer een paar blaadjes sla en n tomaatje inzitten naast de warme kip. Bezorging netjes op tijd en prima verpakt!